Helyszíni dokumentálás?

Biztosan hallott már arról, hogy egy hatósági eljárás során helyszíni ellenőrzést, helyszíni szemlét végeznek, vagy környezettanulmányt készítenek. Ez az eljárás már régóta jelen van a hatóságok eszköztárában, ami arra szolgál, hogy a jogalkalmazását, a jog betartását a lehető leghatékonyabban végezze és hivatalon kívüli bizonyítékokat szerezzen be a hatóság, amellyel megalapozottabbá válik a később meghozott döntése. 

 

– Miért ne alkalmazná ezt az eszközt Ön, illetve az Ön vállalkozása is?

Mindenki szeretné döntéseit objektív bizonyítékokra, tényekre alapozni egy olyan kérdésben, ami fontos az életében, a vállalkozása életében, figyelembe véve a döntésének anyagi vonzatát is. A XXI. században a technikai vívmányoknak köszönhetően az információhoz való hozzájutás nagyon egyszerűvé vált. A legtöbb dologban online módon tudunk információt szerezni vagy intézkedni, így időt és pénzt takarítunk meg. Azonban még mindig vannak olyan kérdések, melyeket nem tudunk megválaszolni anélkül, hogy meg ne bizonyosodjuk meg róla a valóságban, a helyszínen. Amennyiben a döntését, befektetését érintő lényeges tény/objektum Öntől, az Ön vállalkozásától földrajzilag messze helyezkedik el és ezt a fizikai távolságot kapacitása, elfoglaltsága, vagy bármilyen ok miatt nem tudja leküzdeni, akkor szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki!

– Miért válassza a LocDoc szolgáltatásait?

  • időt takarít meg azzal, hogy nem kell a helyszínre utaznia, ugyanakkor mégis saját szempontjai szerint történik meg a dokumentálás
  • olcsóbb, mint egy szakértői vélemény, közjegyzői okirat
  • olcsóbb, mint a piacon lévő hasonló szolgáltatások (pl. drón-technológia)
  • személyre szabott, egyedi megrendelések, saját szempontok alapján készülő dokumentáció
  • határokon átnyúló szolgáltatás
  • 10 éves szakmai tapasztalat helyszíni dokumentáció elkészítésében

Győződjön meg róla a mi szemünk által, az Ön szempontjai alapján!